Patiekalai iš sraigių

Kulinarijoje naudojamos taip vadinamos burgundiškos arba vynuoginės sraigės, turinčios baltą mėsą. Vynuoginių sraigių yra ir Lietuvoje, bet jas galima rinkti tik iki liepos 10.

http://www.sraige.projektas.lt/receptai_gurmanams.htm

2 Comments

  1. Labai gardus užkandis yra Burgundiškai ruoštos sraigės: su česnakais, petražolėmis, natūraliu sviestu. Galima paprastai užsisakyti internetu afrikinissamas lt Užsukite, pasidomėkite, užsisakykite!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s